zelfgenezendvermogen

Contact gegevens:

Van Loostraat 11
2582 VZ Den Haag
Tel: 06 41515914
Email:lindacranio@hotmail.com

RouteBeschrijving

AGB code 90-036879
KvKnr. 27367300

Copyright lindacranio.nl 07-2018Het doel van de Behandeling

CranioSacraal therapie richt zich op het vast stellen van belemmeringen in en het herstellen van een spanningsevenwicht binnen het craniosacrale systeem, met als doel een optimaal vrij systeem in lichamelijk, emotioneel en geestelijk opzicht.

 De behandeling.

Door zachte aanraking onderzoekt uw therapeut spanningen in uw bindweefsel. Belangrijk hierbij is dat u een voor uzelf zo ontspannen mogelijke lichaamshouding aanneemt, dit bevordert een goede waarneming van uw lichaam.
Door de zachte behandeling van de gespannen gebieden en door uw eigen invoelend vermogen kunnen in de loop van de tijd snelle of geleidelijke veranderingen plaatsvinden. Misschien voelt u in bepaalde gebieden warmte of kou, spanning of ontspanning of komen er herinneringen boven, die gepaard kunnen gaan met het loskomen van emotionele gevoelens. Ook kan het zijn dat uw lichaam tijdens de behandeling spontaan bepaalde houdingen inneemt of bepaalde bewegingen uitvoert. Sleutelwoorden hierbij zijn begrip, respect en aandacht van uw therapeut. Hij of zij zal u aanbieden om te praten over datgene dat u waarneemt of voelt. U bepaalt altijd zelf of u daarover wilt praten of niet. Uw therapeut heeft de rol van begeleider, hij of zij begeleidt u bij het onderzoeken naar de betekenis van de spanningen in uw lichaam en helpt u een andere kijk op uzelf en uw klachten te krijgen.
Om uw lichaam de tijd te geven om te reageren op de behandeling, zal de behandelfrequentie niet heel hoog zijn. Deze wordt in overleg met uw therapeut bepaald.

whiplashbehandeling