zelfgenezendvermogen

Contact gegevens:

Van Loostraat 11
2582 VZ Den Haag
Tel: 06 41515914
Email:lindacranio@hotmail.com

RouteBeschrijving

AGB code 90-036879
KvKnr. 27367300

Copyright lindacranio.nl 07-2018Welkom op de website van Linda Cranio

lusteloosheid

Linda is in 1971 geboren in Almelo. Ze heeft fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool in Enschede. Tijdens haar stage kwam ze voor het eerst in aanraking met CranioSacraal Therapie. Voor haar was dit een erg bijzondere ervaring, dat je met zo'n lichte aanraking zoveel gevoelens en herinneringen kunt opwekken.

Na haar studie heeft ze 7 jaar in Zwitserland gewerkt als fysiotherapeut. Een van haar specialisaties is lymfdrainage, vooral bij vrouwen met borstkanker. Daar heeft ze gemerkt dat je mensen niet helemaal van hun klachten af kan helpen door ze alleen lichamelijk te behandelen, de psyche speelt ook een grote rol.

In 1998 is ze begonnen met de opleiding voor CranioSacraal Therapie, deels in Zwitserland en deels in Nederland. Sinds 2002 woont ze weer in Nederland en daar heeft ze haar studie CranioSacraal therapie afgerond.

CranioSacraal Therapie heeft haar leren luisteren naar haar gevoel en emoties, ze leren accepteren, te verwerken en bewust te worden.

In 2008 heeft ze de opleiding Manuele Lymfdrainage volgens de methode Vodder gevolgd. Op dit moment is ze bezig met haar Master in Oncologie.

 

zelferkenning

“Bij elk afscheid wordt een herinnering geboren”

Salvador Dali