zelfgenezendvermogen

Contact gegevens:

Sweelinckplein 9
2517GK Den Haag
Tel: 06 41515914
Email:lindacranio@hotmail.com

RouteBeschrijving

BIG geregistreerd onder nummer:
59043310404

Aangesloten bij KNGF
onder nummer 302777

AGB code 04-63492

KvKnr. 27367300

Copyright lindacranio.nl 07-2018Het programma

Het programma start met een intake waarbij informatie over uw fitheid wordt vastgelegd en uw persoonlijke omstandigheden worden besproken. Op basis hiervan stellen we uw persoonlijke doelen en een opmaat gemaakt beweeg programma op. Hiermee wordt rekening gehouden tijdens de trainingen.
Een groep bestaat uit maximaal 4 deelnemers.

 

Aanmelding

Om te beoordelen of u in aanmerking komt voor het programma, kunt u contact opnemen met uw behandelend specialist of huisarts. Ook oncologie- en mammacare- verpleegkundigen kunnen een rol spelen in de verwijzing en voorlichting over het programma. Een verwijzing moet echter altijd via uw arts gebeuren.


Uit onderzoek is gebleken dat bij mensen die bewegen tijdens of na de chemotherapie hun algemene conditie en spierkracht achteruitgaat. Het is echter van belang dat het bewegen goed wordt begeleid. Onze praktijk heeft daarom een speciaal beweegprogramma ontwikkeld voor u (ex) kankerpati├źnt. In een speciaal ingerichte oefenruimte volgt u onder begeleiding van een professioneel fysiotherapeut uw eigen programma.

fitnesszaal fitnesszaal